Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea estivală în aer liber BE.SAFE

Teatrul de Stat Constanța organizează, în perioada 23 iulie-6 septembrie, stagiunea estivală în aer liber BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, care se va desfășura în Parcul Arheologic, în spațiul deja amenajat, unde, pe 10 iulie a avut premiera spectacolului de improvizație „Meciul de comedie“.

Evenimentul este organizat cu susținerea Consiliului Județean constanța (CJC) și Primăriei Municipiului Constanța.

În programul stagiunii estivale BE.SAFE se vor regăsi spectacole de teatru, invitate din întreaga țară, concerte, lansări de carte, proiecții de filme selecționate la festivaluri internaționale, spectacole de stand up comedy și improvizație, spectacole și ateliere de creație pentru copii, spectacole de folclor, seri dedicate minorităților naționale.

Stagiunea se va deschide joi, 23 iulie, de la ora 20.00, cu lansarea romanului istoric „Piața Independenței – Amintiri din ziua aceea“, semnat de Cristian Cealera.

Evenimentele se vor desfășura cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva contaminării cu noul coronavirus.

Programul stagiunii va fi făcut în cadrul unei conferințe de presă care se va desfășura miercuri, 22 iulie, de la ora 20.00 și la care vor participa președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și directorul general al Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *