Teatrul pentru Copii Constanța deschide „Amfiteatrul cultural“ în stațiunea Mamaia

Vești bune pentru cei mici, dar și pentru părinți și bunici: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța prezintă, în perioada 25 iulie-30 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, în stațiunea Mamaia, zona Perla, spectacole gratuite sub genericul „Amfiteatru cultural“.

Cu acest prilej, copiii vor urmări „povești“ din repertoriul curent al Teatrului „Căluțul de mare“, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care subvenționează teatrul de păpuși de la mare, în beneficiul publicului spectator de toate vârstele.

„Capra cu trei iezi“

„Amfiteatrul cultural“ va debuta sâmbătă, 25 iulie, de la ora 19.00, cu spectacolul „Capra cu trei iezi“, după Ion Creangă, cu o durată de 55 minute, recomandat categoriei de vârstă 3+,. Regia este semnată de Gabriel Apostol, după un scenariu scris de Cristian Pepino, scenografia e realizată de Daniela Drăgulescu, iar muzica aparține lui Dan Bălan.

Vor da viață personajelor de poveste: Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

„Fata babei și fata moșneagului“

Duminică, 26 iulie, de la ora 19.00, micuții vor urmări un alt spectacol inspirat de o poveste a lui Creangă, „Fata babei și fata moșneagului“, recomandat copiilor cu vârste pornind de la trei ani. Regia și scenariul sunt semnate de Daniel Stanciu, scenografia e realizată de Delia Cornelia Ioaniu, iar muzica e scrisă de Dan Bălan. Durata „poveștii“ este de 55 minute.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună,  Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu.

Acces gratuit

Accesul la spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0765 236 319, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-15.00.

Cei care au rezervat locuri trebuie să se prezinte în spațiul amenajat până în ora 18.30, deoarece după această oră rezervarea își pierde valabilitatea.

Rezervările se pot face exclusiv pentru spectacolele din săptămâna în curs.

Spectacolele vor fi susținute respectându-se toate normele de siguranță sanitară pentru publicul spectator și personalul artistic!

Scena este pusă la dispoziția teatrului de păpuși constănțean de către Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *