„Întâlniri de-a joaca“ în „Poiana cu povești“

Prichindeii, dar și părinții și bunici sunt invitați, în această săptămână, în „Poiana cu povești“, la „întâlniri de-a joaca“, transmise live pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“.

Prima întâlnire este programată marți, 24 noiembrie, de la ora 16.00. Timp de 20 minute, Mădălina Petrencu, Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu și Alina Manțu vor pune la cale întâlniri de poveste cu Iepurilă, poznașul Șori și Împăratul cel Puternic, dar și cu  fetița-ursuleț, în rolul Scufiței Roșii.

Miercuri, tot de la ora 16.00, în cel de-al doilea episod cu genericul „Întâlnire de-a joacă“ Mădălina Petrencu, Rovena Paraschivoi și Andrei Stroescu îi aduc în fața publicului pe Șoricelul Kiț, pe Popeasca și Herodot, pisica și motanul cu personalități puternice, dar și pe  Majestatea Sa, Împăratul cel Puternic.

De asemenea, în weekend, cei mici sunt așteptați să urmărească două spectacole din repertoriul Teatrului „Căluțul de mare“: „Sinbad marinarul“ – sâmbătă, de la ora 11.00 și „Inimă rece“ – duminică, de la aceeași oră.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *