Două povești nemuritoare, în această săptămână, la Teatrul „Căluțul de mare“

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, săptămâna se deschide marți, 12 martie, de la ora 10.00, cu „Crăiasa zăpezii“, adaptare după povestea cu același nume scrisă de Hans Christian Andersen.

Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia e realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia, de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica, de Viorel Andrinoiu. Spectacolul care se adresează copiilor cu vârste de la patru ani în sus îi are în distribuție pe actorii: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Ion Ciolan și Tiberiu Roșu.

Deoarece la Teatrul „Căluțul de mare“ se repetă intens pentru apropiata premieră a spectacolului „Lebedele“, inspirat tot de povestea lui H. C. Andersen, realizat de aceeași echipă Cristian Mitescu – Eugenia Tărășescu-Jianu, următorul spectacol dedicat picilor va avea loc abia duminică. Este vorba despre „Povestea porcului“, după Ion Creangă, care duminică, 17 martie, va avea o dublă reprezentanție, de la orele 10.00 și 11.30.

Regia si scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, muzica, de Dan Bălan, iar scenografia este creată de Adrian Ștefănescu. Acest spectacol dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani îi are în rolurile principale Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu.

Sursă foto: Teatrul „Căluțul de mare“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *