Jocuri de cărți, o nuntă celebră și discuții despre muzică și… lapte, la Teatrul de Stat Constanța

La Teatrul de Stat Constanța nu aveți cum să vă plictisiți! Nu, pentru că finalul de săptămână se anunță a fi unul încărcat cu veselie, intrigi și note de melancolie.

Vineri, 15 martie, de la ora 19.00, pe scena tomitană, doi dintre cei mai apreciați actori consacrați ai Dramaticului constănțean, Nina Udrescu și Liviu Manolache, vă invită la un joc de cărți revelator: Gin Rummy. Miza este uriașă și nu se admit trișările.

Spectacolul „Gin Rummy“, de Donald Coburn, este pus în scenă de Liviu Manolache, care semnează și ilustrația muzicală, scenografia fiind realizată de Eugenia Tărăşescu-Jianu.

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 19.00, pe scena tomitană istețul bărbier Figaro își va uni destinul cu cel al alesei inimii sale, Suzanne. Nunta nu va fi lipsită de intrigi și răsturnări de situație. Comedia „Nunta lui Figaro“, de Beaumarchais, în regia lui Cristian Ion, îi are în distribuție pe Tani Ştefu, Bogdan Caragea, Luiza Sarivan, Luiza Martinescu, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Mircea-Dumitru Siromașenco, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov și Daniela Ivanciu.

Decorurile și costumele de epocă sunt realizate de Gabriela Nicolaescu.

Duminică, 17 martie, începând cu ora 19.00, pe scena tomitană se va vorbi despre Beethven și… lapte. Spectacolul „Veethoven…, făi!“ îi va aduce în fața publicului pe  Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip. Textul este semnat de Lana Moscaliuc şi Iulian Enache, acesta din urmă realizând şi regia. Scenografia e realizată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar muzica este compusă de Adrian Mihai.

Pentru aceste spectacole, biletele pot fi cumpărate și online, de pe site-ul TSC, secțiunea „Program“ făcând click pe spectacolul dorit, așa cum apare el afișat în calendarul evenimentelor.

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *