Rămas-bun, Mirela Iordan!

Senină, plină de viață, optimistă. Așa rămâne în amintire Mirela Iordan, bibliotecară vreme de 25 de ani la Biblioteca Universității „Ovidius“ Constanța. A părăsit în grabă această lume fulgerător, pe 21 noiembrie, lăsând în urmă dureri nealinate.

Mi-o amintesc cu drag vorbind atât de frumos despre „șeful“ Ion Popișteanu, cel care a fost mai mult decât un șef, un Om care a știut să se facă nu doar prețuit, ci și iubit de colegii săi. De aceea, ori de câte ori îmi amintesc de cel care a condus destinele Bibliotecii universitare, care acum îi poartă numele. îmi răsare în minte chipul luminos al Mirelei Iordan. Sala mare, luminoasă, a bibliotecii unde lucra, părea să fi împrumutat ceva din seninătatea Mirelei Iordan.

„Prin firea sa prietenoasă, deschisă, veselă și tonică, doamna Mirela Iordan va rămâne în amintirea noastră ca un om cu un caracter deosebit, mereu aproape de colegi și studenți“, a transmis biroul de presă al Universității „Ovidius“.

Înmormântarea va avea loc marți, 24 noiembrie. De la ora 13.00, convoiul funerar va pleca de la Casa Niculescu spre Biserica de pe str. Cutezătorilor (zona Scoala 39), după care se va îndrepta spre Cimitirul Municipal de pe str. Baba Novac.

Avea un chef nebun de viață, de lumină, de fericire. Dăruia bucurie și zâmbete (…) Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut despre Mirela… Totul a fost fulgerător, ca un meteorit care a lăsat un dezastru ireparabil. N-ai timp să-ți revii, să te aduni, să gândești. Încă cred că este un vis urât…“, a scris pe pagina lui de Facebook, fotograful Ovidiu Oprea.

Sursă foto:  Facebook – Ovidiu Oprea

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *