Spectacolul „Prinț și cerșetor“, din nou pe scena Teatrului „Căluțul de mare“

Și în această săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ invită publicul în sala de spectacole, pentru a se întâlni cu personaje de poveste.

Degețica din povestea omonimă a lui Hans Christian Andersen va deschide săptămâna cu povești. Ea va urca pe scena tomitană marți, de la orele 09.30 și 11.00, dar și miercuri, precum și joi, de la 10.00.

Spectacolul pus în scenă de Toma Hogea, cu o scenografie de Mihai Pastramagiu, se adresează copiilor care au cel puțin trei ani. Muzica este creația lui Tibor Cari, coregrafia este semnată de Geta Răvdan-Huncanu, iar de light design s-a ocupat Adrian Buliga.

În distribuție se află actorii: Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Claudia Zaharia, Arina Cojocaru, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Ion Ciolan și Daniel Minciună.

Vineri, 21 noiembrie, de la ora 10.00, spectatorii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani vor urmări spectacolul „Prinț și cerșetor“, o adaptare după romanul cu același nume al lui Mark Twain, în regia lui Cristian Mitescu. Spectacolul a avut premier în 2014 și se reia după ce o perioadă a lipsit de pe scena constănțeană. Scenografia este create de Eugenia Tărăşescu – Jianu, muzica e realizată de Dan Bălan, iar coregrafia este semnată de Mihaela Lintzmaier. Vor da viață personajelor: Teodor Robert Dobre, Gabriel Sandu, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan și Andrei Stroescu. Spectacolul va fi prezentat și duminică, de la ora 10.00.

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 17.00, adolescenții și tinerii sunt așteptați să fie martori la… „Coșmarul lui Puck“, o adaptare atractivă după „Visul unei nopți de vară“, de William Shakespeare. Regia spectacolului este semnată de Tiberiu Roșu, iar coregrafia, de Geta Răvdan-Huncanu. Din distribuție fac parte: Vlad Ianuș, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Oana Sârbu, Alexandra Burnichi, Alina Manțu, Teodor Robert Dobre, Andrei Calu, Andrei Stroescu, Buse Ozgul, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Gabriel Sandu, Vlad Constantinescu, Bogdan Dandeș, Ștefan Oprișan, Arina Cojocaru, Cristina Dănciulescu, Ana Bădilă, Cosmina Melcea, Sandra Armașu și Robert Ioan.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *