„Lasă-mă să intru“, o premieră de senzație, în curând, la Teatrul de Stat Constanța

La Teatrul de Stat Constanța se lucrează intens pentru o nouă premieră, „Lasă-mă să intru“, de John Ajvide Lindqvist, un spectacol cu vampiri, în regia lui Vlad Cristache.

Spectacolul este o adaptare scenică de Jack Thorne după romanul și thriller-ul suedezului John Ajvide Lindqvist, „Låt den rätte komma in“, traduse în engleză „Let the Right One In“ și „Let me in“. Traducerea textului, după adaptarea scenică a lui Jack Thorne, este realizată de Bogdan Budeș.

Din distribuție fac parte actorii:  Ecaterina Lupu, Thedor Șoptelea, Iulian Enache, Mirela Pană, Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Dan Cojocarul, Grațian Prisacariu și Florentin Roman.

Scenografia este semnată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla, de light design s-a ocupat Cristi Șimon, de sound design, Liviu Stoica, iar proiecțiile video sunt realizate de Manuela Marcovici.

Spectacolul se va juca cu publicul pe scenă, iar din această cauză numărul celor care pot lua parte la fiecare reprezentație este limitat – 80.

„Lasă-mă să intru“ este a doua premieră din stagiunea 2019-2020, după „Memoria apei“, de Shelagh Stephenson, care a avut premiera pe 21 septembrie.

Avanpremiera spectacolului este programată joi, 28 noiembrie, iar premiera va avea loc vineri, 29 noiembrie şi sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 19.00.

Biletele pentru aceste reprezentații se pot achiziționa fie online, prin platforma mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11). Agenția de bilete este deschisă în zilele de luni, între orele 09.00-17.00 și de joi până duminică, inclusiv, între orele 11.00 și 19.00.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *