Se caută voluntari pentru Festivalul „Miturile Cetății“

Cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății“, eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța (TSC), se apropie de start, fiind programat în perioada 20-30 iunie.

Cu acest prilej, TSC caută voluntari, „pasionaţi de teatru, serioși și atenți“. Cei interesați trebuie să lase un mesaj pe pagina de Facebook a TSC.

„Vrei să lucrezi alături de noi? Vrei să cunoști îndeaproape trupele care vor veni la festival? Noi căutăm voluntari! Ne dorim să avem alături de noi oameni pasionaţi de teatru, serioși, atenți, și, foarte important – disponibili în cea de a doua parte a lunii iunie! Lasă-ne un mesaj pe pagina noastră de facebook. Scrie-ne câteva rânduri despre tine, lasă-ne numărul de telefon și adresa de e-mail și noi te vom contacta. Vă așteptăm să ne fiţi alături prin voluntariat în număr cât mai mare!“, spun reprezentații TSC.

Și anul trecut s-a făcut voluntariat în luna lui Cireșar. Din dragoste pentru teatru.

Foto: Paradă de costume din cadrul ediției 2018 a Festivalului „Miturile Cetății“

Share:

2 comentarii la „Se caută voluntari pentru Festivalul „Miturile Cetății“

 • 4 iunie 2019 la 9:25
  Permalink

  Ziua bună! Sunt Răzvan și sunt un mare fan al teatrului din Constanța, mai ales al pieselor dramatice, prin intermediul cărora pot să mă eliberez de peobleme. Sunt elev la Liceul Teoretic „Decebal”,sunt pasionat, răbdător, implicat, intuitiv, activ și îmi place să fiu voluntar în timpul meu liber, să lucrez cu oameni, să capăt experiență și să cunosc oamenii noi. Mi-aș dori foarte mult sa fiu voluntar al Teatrului! Va rog să mă contactați pe emailul obarsanurazvan@gmail.com sau pe Nr de telefon 0784537113

  Răspunde
 • 5 iunie 2019 la 19:52
  Permalink

  Saluut! Eu sunt Alexandra si mi as dori foarte mult sa particip la acest voluntariat, imi place sa petrec timp cu persoanele noi de la care poti sa invetii lucruri noi si sa te distrezi in acelasi timp. Sunt sociabila si imi place teatrul foarte mult. Puteti sa ma contactati pe gmail alexandra.caplat@gmail.com sau la nr de tel 0734948923

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *