Maria Sibel Abibula și mama sa, Laura Stroe, inaugurează Galeria de la Țară

În satul Vișina, în gospodăria Biancăi Folescu, se va inaugura pe 21 august, Galeria de la Țară, o expoziție inedită care adună laolaltă lucrările semnate de Maria Sibel Abibula, de cinci ani, și de mama sa, Laura Stroe.

Expoziția „BiVers“ se va deschide la ora 13.30 sub egida Asociației Culturale „WildArt“.

Sibel Maria Abibula 2021 visina

Am organizat și curatoriat multe expoziții de artă, începând cu anul 2011, pentru artiști consacrați sau nu, tineri sau mai puțin tineri, dar organizarea și inaugurarea acestei Galerii de la Țară împreună cu Sibel, fiica mea mai mare, exprimă un vis vechi devenit realitate, în care copiii, și nu numai, pot trăi într-o lume veselă și colorată ce-mi amintește de vremurile când și eu pictam și visam la mari realizări în lumea artei. Dar cel mai mare vis mi l-a împlinit fiica mea, micuța artistă expozantă, Sibel, nu prin faptul că îmi urmează vocația și îmi împărtășește pasiunea, ci prin faptul că îmi arată zilnic ceea ce contează cu adevărat, familia, iubirea, bucuria, entuziasmul și răbdarea de a exista unul în viața altuia.

Nu am organizat niciodată o expoziție de artă vizuală pentru mine, deși am studii în domeniu și pot spune că trăiesc pentru și prin artă, dar am acceptat cu bucuria invitația fiicei mele de a fi alături de ea și pe simezele Galeriei de la Țară. Îi sunt recunoscătoare pentru că mă motivează și mă încurajează să mă gțndesc și la mine.

Vă așteptăm cu drag la inaugurarea Galeriei de la Țară unde vor avea loc, pe lângă vernisajul expoziției «Bivers», ateliere de creație și dezvoltare personală, vizită la Muzeul Casei Tradiționale de la Vișina, un moment dedicat baletului pe scena rurală a gospodăriei și un savuros bufet ca la țară, cu produse tradiționale dobrogene, marca Picurarlu de la Stejaru“, spune Laura Stroe.

galeria de la tara sibel maria abibula laura stroe

Inaugurarea Galeriei de la Țară se va face în prezența Getei Deleanu și a Cristinei Joy, coach vocațional.

Citește și:

Artă la patru ani și jumătate. Maria Sibel Abibula vă invită în universul copilăriei

„Totul a început cu o casă și un vis“. Pitoreasca gospodărie de la Vișina, locul unde găsești „Memoria satului dobrogean“

„Dobrogea poveștilor cu lapte“ sau ospitalitate aromânească, acasă la Picuraru de la Stejaru

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *