Flori, șampanie, tort aniversar și spectacol cu intrare liberă, la Teatrul de Stat Constanța

Ziua Mondială a Teatrului a fost sărbătorită, cu ușile închise, în foaierul Teatrului de Stat Constanța, de angajații și colaboratorii instituției de cultură, înainte de începerea spectacolului cu intrare liberă „GIGel“, de Alexandru Popa, cu actorul Gheorghe Ifrim în distribuție.

Noul director (interimar) Erwin Simsensohn și președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, au împărțit trandafiri angajaților și colaboratorilor, iar actrița Nina Udrescu a fost sărbătorită în mod special deoarece ziua sa de naștere coincide cu Ziua Mondială a Teatrului. Șampania, tortul aniversar și fotografiile de grup, făcute pentru a imortaliza memoria zilei, au dat un plus de valoare evenimentului aniversar.

Printre invitați a fost prezent și regizorul Vlad Massaci, care se pregătește să monteze un spectacol pentru teatrul constănțean.

Sala arhiplină a TSC la one-man show-ul „GIGel“ a confirmat, o dată în plus, că Dramaticul de la Marea Neagră reprezintă un punct de atracție pentru constănțenii de toate vârstele.

În weekend, publicul este invitat din nou în sala de spectacole pentru a urmări recomandările acestui final de martie.

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța – Marian Adochiței

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *