Gheorghe Ifrim, într-un one-man show cu intrare liberă, la Constanța. De Ziua Mondială a Teatrului

Teatrul de Stat Constanța (TSC) marchează Ziua Mondială a Teatrului invitând publicul să vadă un spectacol care nu face din repertoriul instituției tomitane: one man show-ul „GIGel“, de Alexandru Popa, cu actorul Gheorghe Ifrim în distribuție.

Evenimentul este programat miercuri, 27 martie, de la ora 19.00, iar accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Gheorghe Ifrim, actorul Teatrului „L.S. Bulandra” din București, va susține un one-man show în care va vorbi despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.

Suntem purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti.

Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show, eveniment la care publicul constanțean este invitat să participe în mod gratuit“, se arată în comunicatul de presă emis de TSC.

Regia spectacolului „GIGel“ este semnată de Alexandru Popa, iar scenografia, de Bogdan Spătaru. Asistent muzical este Virgil Duțan.

Durata spectacolului este de o oră și 20 minute.

Constănțenii sunt așteptați la teatru începând cu ora 18.30. „Din respect pentru actori, după începerea reprezentației, accesul publicului în sala nu va mai fi permis“, anunță TSC.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *