Ultima seară lirică a lui martie, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul meloman, în foaier, miercuri 27 martie, de la ora 19.00, la ultima seară camerală a lunii Mărțișor.

Soliștii serii vor fi Stela Sîrbu, Lucia Mihalache, Maria Cernat, Marius Eftimie și Paul Lungu, acompaniați la pian de Andrada Ștefan.

În programul serii lirice se vor regăsi lucrări din creația compozitorilor: Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Gaetano Donizetti, Giacomo Puccini, Pietro Mascagni, Sabin Pautza.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Copiii, elevii și studenții beneficiază de intrare liberă.

Biletele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *