„Billy Șchiopul“ revine pe scena Teatrului de Stat Constanța

În febra pregătirilor pentru Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății“, Billy Șchiopul și „prietenii“ lui de pe insula Inishmaan își vor face timp să urce pe scena Teatrului de Stat Constanța, vineri și sâmbătă (14 și 15 iunie), de la ora 19.00.

„Billy Șchiopul“, în regia lui Vlad Massaci și scenografia Iulianei Vîlsan, este un amestec de umor, candoare și tandrețe ascuns sub o crustă groasă de cuvinte grosolane și cinice care au rolul de a proteja un „miez“ sensibil, plin de umanitate. De altfel, sub masca durității pe care o poartă aproape toate personajele se ascund sensibilități nebănuite care abia la final se lasă cunoscute.

Din distribuție fac parte actorii: Nicodim Ungureanu (Johnnypateenmike), Vlad Bîrzanu de la Teatrul „Odeon“ din București, / Vlad Lință (Billy), Laura Crăciun (Kate), Mirela Pană (Eileen), Mihai Sorin Vasilescu (Mammy), Marian Adochiței (Babbybobby), Andrei Cantaragiu (Doctorul), Otilia Nicoară (Hellen) și Mircea Siromașenco (Bartley).

Spectacolul „Billy Șchiopul“ se regăsește și în programul Festivalului „Miturile cetății“, pe 30 iunie, de la ora 19.00, pe scena TSC.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *