Spectacolul „Memoria apei“ din 31 octombrie, suspendat

Reprezentația spectacolului „Memoria apei“, de Shelagh Stephenson, în regia lui Vladimir Anton, care era programată pe 31 octombrie, pe scena Teatrului de Stat Constanța, a fost anulată. Motivele invocate de organizatori sunt de natură medicală.

Dragi spectatori, în primul rând dorim să vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi în toată această perioadă dificilă. Din păcate, suntem nevoiți să suspendăm reprezentația cu spectacolul «Memoria apei» de sâmbătă, 31 octombrie, din cauza unei situații medicale (non-covid) la unul dintre actori dar și a suspiciunii de covid (neconfirmată încă) la alt actor din distribuția acestui spectacol.

Celor care au achiziționat bilete li se va returna contravaloarea acestora, fie în cont, fie la casa de bilete, în funcție de modul de procurare.

Vă promitem că vom fi în continuare alături de dumneavoastră, iubitorii teatrului din Constanța, și că vom căuta în permanență soluții de a ține mereu aprinsă flacăra culturii în orașul nostru, chiar și în vremuri potrivnice! Multă sănătate tuturor!“, au transmis organizatorii.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Dana Dumitrescu, Alina Manțu, Georgiana Rusu, Laura Iordan-Adrian, Liviu Manolache și Andu Axente.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *