Cine va decide care sunt cei buni „dansActori“, în septembrie, la Gala „Hop“

Uniunea Teatrală din România (UNITER) a făcut public juriul care va alege cei mai buni „dansActori“ în cadrul Galei Tânărului Actor „Hop“, ediția a XXII-a, eveniment cu intrare liberă, care se va desfășura în perioada 2-5 septembrie, la Teatrul de Stat Constanța.

Juriul, care va acorda unul dintre cele cinci premii ale galei „Hop“,  va fi format, anul acesta, din regizorul și producătorul TV Adrian Batista, actrița Ioana Bogăţan, regizoarea Ada Lupu Hausvater, teatrologul, istoricul şi criticul de teatru Ludmila Patlanjoglul și istoricul și criticul de dans Liana Tugearu.

Cei 50 de concurenți înscriși anul acesta în concurs, la secțiunile Individual și Grup, vor concura pentru:  Premiul „Ştefan Iordache“, marele premiu al Galei HOP, Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual, Premiul „Cornel Todea“ pentru cea mai bună trupă de actori și Premiul „Sică Alexandrescu“, premiul special al juriului.

Și votul publicului contează!  

Și publicul are rol important fiind invitat să-și voteze favoritul sau favorita.

„Publicul va decide premiul său și este aşteptat să participe direct la Gală (Teatrul de Stat Constanța, Sala Mare) sau să urmărească transmisia livestreaming a celor 4 zile concurs pe site-ul Galei HOP. Joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, publicul votează favoriții online, pe  https://galahop.uniter.ro.  Accesul publicului spectator, în Sala Mare a Teatrului de Stat din Constanța, este LIBER și este permis până la ora 18.30“, au transmis reprezentanții UNITER.

Până atunci, pe pagina de Facebook a Galei „Hop“, dar și pe paginile de Facebook ale partenerilor media, printre care se află și Cultură Constanța, publicul poate face cunoștință cu tinerii actori prin intermediul unui filmuleț realizat de ei înșiși.

Anul acesta, Gala „Hop“ se desfășoară sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *