Cum să faci un om de zăpadă

Chiar dacă iarna cea adevărată cu zăpadă din belșug se lasă așteptată, nu-i nimic: la Atelierul de Artă din cadrul Festivalului Iernii, deschis în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, înveți să faci un om de zăpadă.

Atelierul de creat oameni de zăpadă din bile de polistiren și hârtie creponată se desfășoară duminica, între orele 12.00-20.00. Fiecare atelier începe la oră fixă și durează aprox. 50 de minute. În acest timp, copiii au timp din belșug să facă oameni de zăpadă și să-i și echipeze corespunzător cu fular, ghetuțe și chiar mănuși din hârtie creponată.

În celelalte zile ale săptămânii, până pe 12 ianuarie, la Atelierul de Artă se mai organizează: ateliere de pictură – lunea, ateliere de confecționat coșulețe – marțea, ateliere de ghirlande – miercurea, ateliere de construit păpuși – joia, ateliere de confecționat globuri – vinerea și ateliere de confecționat clopoței – sâmbăta.

De luni până joi, atelierele se desfășoară între orele 16.00-20.00, iar de vineri până duminică, acestea sunt deschise în intervalul orar 12.00-20.00.

Festivalul Iernii este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ fiind finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *