La Atelierul de Artă înveți cum să faci o păpușă

La Atelierul de Artă, deschis în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, acolo unde se desfășoară până pe 12 ianuarie, Festivalul Iernii, fiecare zi a săptămânii este o provocare.

De exemplu, joia copiii învață să facă păpuși. Pentru acest lucru au nevoie doar de imaginație, deoarece a face creații vestimentare nu este deloc ușor, materialele necesare – linguri din lemn și hârtie creponată – fiind puse la îndemână de către organizatorii. Ca de obicei, elfițele Alina și Anca le vin în ajutor picilor.

La atelierul de confecționat păpuși vin și fetițe, dar și băieți știindu-se faptul că printre marii creatori de modă se numără mulți domni.

Atelierul de construit păpuși este deschis în fiecare joi, în intervalul orar 16.00-20.00. De altfel, fiecare activitate din cadrul Atelierului de Artă se desfășoară de luni până joi, între orele 16.00-20.00 și de vineri până duminică, între orele 12.00-20.00.

Aici, se organizează, în funcție de zilele săptămânii: lunea – atelier de pictură, cu tematică la alegere, marțea – ateliere de coșulețe, miercurea – ateliere de ghirlande, joia – ateliere de construit păpuși din linguri de lemn, vinerea – ateliere de globuri, sâmbăta – ateliere pentru clopoței și duminica – ateliere de construit oameni de zăpadă.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *