Atelier de confecționat coșulețe la Festivalul Iernii

Sărbătorile de iarnă sunt în toi, cel puțin până pe 7 ianuarie, pe stil… nou. De aceea, încă nu e timpul pierdut pentru a confecționa tot felul de decorațiuni care fie pot sta pe lângă bradul de Crăciun, fie pot avea alte utilizări.

De exemplu, la Atelierul de Artă, deschis în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în cadrul Festivalului Iernii, copiii pot învăța, în fiecare zi de marți,  între orele 16.00-20.00, să facă un coșuleț din cartoane colorate. Acest coșuleț multicolor „împletit“ este perfect pentru a fi păstrat pe/lângă birou încărcat cu rechizite sau diverse obiecte. Chiar și cu bomboane.

La Atelierul de Artă, se organizează, în funcție de zilele săptămânii: lunea – atelier de pictură, cu tematică la alegere, marțea – ateliere de coșulețe, miercurea – ateliere de ghirlande, joia – ateliere de construit păpuși din linguri de lemn, vinerea – ateliere de globuri, sâmbăta – ateliere pentru clopoței și duminica – ateliere de construit oameni de zăpadă.

Atelierul de Artă este deschis între orele 16.00-20.00, de luni până marți, și de la ora 12.00 până la 20.00, vinerea, sâmbăta și duminica.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *