Program de weekend la Festivalul Iernii. Atelierele Moșului se deschid devreme, iar seara au loc concerte și spectacole

Dacă e weekend, se știe, la Festivalul Iernii, Atelierele lui Moș Crăciun, unde se pot face o mulțime de lucruri distractive și creative, se deschid mai devreme, de la ora 12.00, și durează până la ora 20.00. În plus, seara, de la ora 18.00,  la scena Palatul Fermecat au loc evenimente speciale, așa cum s-a mai întâmplat, săptămâna această, seară de seară, din ajunul Crăciunului.  

Invitație în… lumea poveștilor

Vineri, 27 decembrie, în cea de-a treia seară de Crăciun, constănțenii de toate vârstele sunt invitați să urmărească, începând cu ora 18.00, un spectacolul de teatru foarte educativ: „Lumea poveștilor“, în regia Danielei Vitcu. Apoi, de la 19.00, elevii Școlii de Muzică eMenTi vor cânta, pentru jumătate de oră, pentru ca seara să se încheie cu dans, cu un moment artistic susținut de New Force of Dance.

Pentru cei care nu au reușit să pătrundă vineri în minunată „Lume a poveștilor“, spectacolul se reia sâmbătă, 28 decembrie, tot de la ora 18.00. Acesta va fi urmat, în intervalul orar 19.00-19.50, de un recital al Școlii eMenTi. Seara se va încheia cu un moment dinamic susținut de trupa de dans a festivalului.

Reîntâlnire cu trupa Zbumzzi, duminică

Duminică, de la ora 18.00, pe scena Festivalului Iernii își va face apariția, cu un spectacol de animație, trupa Zbumzzi, bine cunoscută prichindeilor din serile de vară. Seara se va încheia cu un concert de muzică, programat de la ora 19.00, care îi va aduce în fața publicului pe Denis Done și pe elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria“.

Festivalul Iernii 2019 este un eveniment organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre” și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *