Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos, amfitrioni la Festivalul Iernii

Festivalul Iernii, eveniment organizat în perioada 6 decembrie-12 ianuarie, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, se încheie astăzi. Așadar, trebuie să profitați pentru a vă (re)întâlni, în această ultima zi în care vă mai puteți întâlni cu personajele de poveste de la Festivalul Iernii.

Personaje carismatice care au fost prezente zi pe aleile parcului, bucuroase să se pozeze cu constănțenii de toate vârstele. Mickey Mouse, Elsa, Olaf, Belle, Câinele, Pisica, Leul și alte personaje din universul Disney au adus magia poveștilor, timp de cinci săptămâni, la Festivalul Iernii, și continuă să o facă și în această seară.

Însă gazdele evenimentului au fost și mai sunt încă, pentru această ultimă seară, două persoaneje descinse din poveștile românești: Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, cei care care, cu ajutorul lui Prâslea cel Voinic, au deschis, pe 6 decembrie, Festivalul Iernii. Cei doi vor fi și protagoniști ai spectacolului „Lumea poveștilor“, prezentat azi, de la ora 17.00, pe scena amplasată în Țara Piticilor.

Festivalul Iernii este  un eveniment organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“, în perioada 6 decembrie 2019-12 ianuarie 2020, fiind finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *