Atelier de pictură la Festivalul Iernii

Dacă e luni, la Atelierul de Artă din cadrul Festivalului Iernii, deschis în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, se pictează. Așadar, doar în această luni (festivalul se încheie duminică, 12 ianuarie) între orele 16.00-20.00, cei mici sunt așteptați să picteze. Tematica este la alegere, însă, pentru că este iarnă, predomină peisajele cu tematică hibernală: oameni de zăpadă, brazi, globuri. Asta nu înseamnă că printre desenele copiilor nu se pot regăsi mașinuțe, fluturi, căsuțe și jucării.

La Atelierul de Artă se mai desfășoară, până pe 12 ianuarie: ateliere de confecționat coșulețe – marțea, ateliere de ghirlande – miercurea, ateliere de construit păpuși – joia, ateliere de confecționat globuri – vinerea, ateliere de confecționat clopoței – sâmbăta, ateliere de construit oameni de zăpadă – duminică.

atelier pictura festivalul iernii

De luni până joi, atelierele se desfășoară între orele 16.00-20.00, iar de vineri până duminică, acestea sunt deschise în intervalul orar 12.00-20.00. Durata unui atelier este de aprox. 50 minute, acestea începând de obicei la oră fixă.

Festivalul Iernii este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ fiind finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *