Clopoței multicolori, în fiecare sâmbătă, la Atelierul de Artă din Parcul Tăbăcărie

Mai e puțin și Moș Crăciun își va face simțită prezența, motiv pentru care bradul  de  Crăciun  trebuie să fie împodobit așa cum se cuvine. Nu oricum, ci cu ornamente realizate manual de către cei mici: clopoței, globulețe, ghirlande multicolore și multe altele. 

La Festivalul Iernii, eveniment care se desfășoară până pe 12 ianuarie, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, prichindeii pot crea aceste ornamente cu ajutorul de nădejde al elfițelor Anca și Alina.

În fiecare zi de sâmbătă, prichindeii pot participa la atelierul de clopoței. De acasă trebuie să vină doar cu bucuria de a meșteri, deoarece ajutoarele lui Moș Crăciun le pun la dispoziție carton colorat, hârtie creponată, adeziv pentru hârtie, sclipici și șnur colorat“, spun organizatorii.

atelier clopotei festivalul iernii

Atelierul de Artă, unde au loc activități diferite în funcție de zilele săptămânii,  este unul dintre cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun, alături de Căsuța cu Basme Românești, Atelierul de Magie și Căsuța lui Moș Crăciun.

Aici se organizează câte un atelier special zilnic, până pe 12 ianuarie: lunea – atelier de pictură, cu tematică la alegere, marțea – ateliere de coșulețe pentru pomul de Crăciun, miercurea – ateliere de ghirlande, joia – ateliere de construit păpuși din linguri de lemn, vinerea – ateliere de globuri pentru pomul de Crăciun, sâmbăta – ateliere pentru clopoței și duminica – ateliere de construit oameni de zăpadă.

Atelierele se desfășoară de luni până joi, între orele 16.00-20.00 și de vineri până duminică, între orele 12.00-20.00.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *