Al treilea weekend cu teatru, dans și muzică, la Festivalul Iernii

La Festivalul Iernii, eveniment care se desfășoară în fiecare zi, în perioada 6 decembrie-12 ianuarie, fiecare weekend aduce cu sine și mai multă veselie, pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Vineri

Startul la distracția de weekend se dă vineri, 20 decembrie, de la ora 18.00, când pe scenă va urca trupa de dans a festivalului, pentru a-i introduce pe cei prezenți în atmosfera de sărbătoare. Apoi pe scenă vor păși elevii Școlii de muzică eMenTi.

De la ora 19.00, talentații studenți ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius“ au pregătit un spectacol special, „Lumea poveștilor“, pe care îl pot urmări cu bucurie și copiii, dar și părinții și bunicii.

Sâmbătă

Sâmbătă seara, constănțenii sunt așteptați din nou în fața scenei, de la ora 18.00. Startul la veselie va fi dat de trupa festivalului care va dansa în deschiderea concertului de muzică al Școlii eMenTi. Apoi, de la ora 19.00, cei prezenți la Festivalul Iernii sunt invitați să vadă spectacolul cu păpuși „Iată vin colindători“, creat de Aneta Forna Christu, pe muzica lui Dicran Asarian, susținut de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța.

Duminică

Cu îndrăgiții actori ai Teatrului „Căluțul de mare“, cei mici se vor (re)întâlni duminică, 22 decembrie, de la ora 18.00. Însă de această dată, ei vor prezenta un spectacol care are la bază o celebră poveste a lui Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului“, în regia lui Daniel Stanciu. Această poveste poate fi ascultată și în Căsuța cu Basme Românești, unul dintre cele patru ale lui Moș Crăciun. Seara de duminică, se va încheia cu un spectacol de muzică populară și dans, programat să înceapă de la ora 19.00.

Atelierele lui Moș Crăciun, deschise de la ora 12.00

Nu uitați, cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun – Atelierul de Artă, Atelierul de Magie și Căsuța cu Basme Românești – sunt deschise zilnic, de luni până joi, între orele 16.00-20.00 și în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 12.00 până la ora 20.00.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *