Prima sâmbătă  de poveste la Festivalul Iernii 2019: ateliere, spectacol Zbumzzi și concert Andra Gogan

Se anunță prima sâmbătă de poveste la Festivalul Iernii 2019, eveniment care s-a deschis chiar de Moș Nicolae, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, într-o atmosferă magică.

Pentru că e sâmbătă, cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun – Atelierul de Artă, Atelierul de Magie, Căsuța lui Moș Crăciun și Căsuța cu Basme Românești – sunt deschise de la ora 12.00 până la ora 20.00. Atelierele încep la oră fixă și durează câte 50 de minute fiecare. Așadar, după o pauză de 10 minute, un nou atelier începe.

Seara, de la ora 18.00, Trupa Zbumzzi, pe care prichindeii o știu prea bine, deoarece au petrecut împreună o vară de poveste în Țara Piticilor, revine în acest loc împodobit de sărbătoarea cu un spectacol pentru copii: „Oare vine Moș Crăciun?“.  Pentru că,  se știe, Moșul este așteptat la Festivalul Iernii 2019 în această duminică. Dacă vine sau nu, rămâne să aflăm de la trupa Zbumzzi.

De la ora 19.00, la Festivalul Iernii 2019 va veni nimeni alta decât Andra Gogan, vocea îndrăgitelor personaje Disney: Doctorița Plușica și Sofia Întâi. Ea va susține un concert special la care sunt invitați copiii, părinții și bunicii, dar nu numai, pentru că Festivalul Iernii este deschis tuturor constănțenilor zilnic, din 6 decembrie până pe 12 ianuarie.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ fiind finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Intrarea este liberă!

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *