O seară de poveste de Moș Nicolae. Începe Festivalul Iernii 2019 cu o paradă de basm și foc de artificii

Bunici, părinți, pici, frați mai mari și mai mici, cu toții sunteți așteptați să luați parte, pe 6 decembrie, la deschiderea Festivalului Iernii 2019, un amplu eveniment cu multe surprize, care se va desfășura zilnic, până pe 12 ianuarie, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

Festivalul Iernii 2019, organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, se va deschide de Moș Nicolae cu o paradă a personajelor de poveste. Aceasta va dura două ore și se va desfășura pe bulevardele Constanței, cu începere de la ora 16.00.

De la ora 18.00, personajele din basmele românești, Harap Alb, Prâslea cel Voinic, Ileana Cosânzeana, Fata Babei și invitații lor, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Frumoasa și Bestia, Elsa, Olaf, Jack Sparrow și Harry Potter, vor participa la inaugurarea Festivalului Iernii 2019 și deschiderea Țării Piticilor, gătită în haine de sărbătoare. Personajele de poveste, alături de copii, părinţi şi autorităţi locale, vor participa la un moment plin de magie: aprinderea luminițelor din parc și din bradul de Crăciun.

Cei curioși pot intra și în cele patru căsuțe, care vor găzdui zilnic, până pe 12 ianuarie, atelierele lui Moș Crăciun:  Atelierul de Artă, Atelierul de Magie, Căsuța cu Basme Românești și, bineînțeles, Căsuța lui Moș Crăciun.

De la ora 19.00, organizatorii au pregătit o surpriză muzicală: un concert live susținut de îndrăgita trupă Proconsul.

Prima seară a Festivalului Iernii se va încheia, în Țara Piticilor, cu un spectaculos foc de artificii, programat să înceapă la ora 20.00. Va fi o seară magică, așa că nu o ratați! Intrarea e liberă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *