Al doilea weekend la Festivalul Iernii 2019

La Festivalul Iernii 2019, care s-a deschis pe 6 decembrie, într-o atmosferă de basm, cel de-al doilea weekend magic începe vineri, 13 decembrie,cu o mulțime de evenimente atractive, pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Vineri, 13 decembrie, de la ora 18.00, pe scena transformată în… Palat Fermecat, trupa de dans a festivalului va încălzi atmosfera preț de zece minute, pentru a pregăti concertul susținut de Denis Done. Seara se va încheia cu un concert oferit de Școala de muzică eMenTi, programat să înceapă de la ora 19.00. Momentul muzical va dura până la ora 20.00 și va fi prefațat de trupa de dans a festivalului.

Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00, cei mici sunt așteptați să urmărească, timp de o oră, spectacolul de teatru „Oare vine Moș Crăciun?”. Apoi, pentru jumătate de oră, pe scenă va urca „Total Dance”, pentru un plus de bună dispoziție, după care aceasta va ceda locul, de la ora 19.30, Școlii de muzică MI-Re-La Music School.

Duminică, 15 decembrie, începând cu ora 18.00, pe scena Festivalului Iernii va urca trupa de dans a festivalului, în prefața concertului pe care Școala de muzică eMenTi îl va susține între orele 18.10-19.00. Cea de-a doua seară de duminică de până acum din programul Festivalului Iernii se va încheia cu un concert susținut, între orele 19.00-20.00, de Roxana Cozma.

Pentru că este weekend, nu uitați: cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun – Atelierul de Artă, Atelierul de Magie, Căsuța lui Moș Crăciun și Căsuța cu Basme Românești – încep mai devreme, de la ora 12.00, și încheie la ora 20.00. În timpul săptămânii, de luni până joi, atelierele se desfășoară în intervalul orar 16.00-20.00.

Festivalul Iernii 2019, organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ și  finanțat de Primăria Municipiului Constanța, se desfășoară în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, zilnic, în perioada 6 decembrie-12 ianuarie.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *