La Festivalul Iernii, primul weekend din 2020 e gata să înceapă

Începe un nou weekend de poveste la Festivalul Iernii, eveniment organizat în perioada 6 decembrie 2019-12 ianuarie 2020, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

Așadar, în primul weekend al anului 2020 și în penultimul weekend al festivalului organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ cu finanțare de la Primăria Municipiului Constanța, cei mari și cei mici sunt așteptați la scena Palatul Fermecat din Țara Piticilor.

Vineri, 3 ianuarie, începând cu ora 18.00, constănțenii de toate vârstele sunt invitați să facă o incursiune în „Lumea poveștilor”, un musical atractiv și dinamic, plin de învățăminte al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius“, pus în scenă de prof. univ. dr. Daniela Vitcu. După această călătorie minuantă prin poveștile nemuritoare ale lui Creangă: „Ursul păcălit de vulpe“, „Punguța cu doi bani“, „Fata babei și fata moșneanugului“, de la ora 19.00, pe scenă vor urca cursanții școlii de muzică eMenTi. Prima seara de vineri a Anului Nou se va încheia cu un moment susținut de trupa de dans a festivalului.

Sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 18.00, trupa de dans a festivalului va încălzi atmosfera și va transpune publicul în atmosfera de sărbătoare. Va urma show-ul trupei New Force of Dance până la ora 19.0, oră de la care va începe recitalul susținut de Denisa Lucan, urmat, de la ora 19.30, de concertul oferit de Denis Done.

Duminică, 5 ianuarie, de la ora 18.00, trupa de dans a festivalului va pregăti atmosfera pentru concertele susținute de Theodor Danci și Cătălina Oțeleanu, alias Kate Linn. Va fi o seară magică.

Și nu uitați, pentru că weekend, toate cele patru ateliere ale lui Moș Crăciun – Căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul de Artă, Atelierul de Magie și Căsuța cu Basme Românești – sunt deschise între orele 12.00-20.00.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *