Cel mai dulce atelier de la Festivalul Iernii – atelierul de turtă dulce

De necontestat, cel mai dulce atelier de la Festivalul Iernii este atelierul de turtă dulce. Acesta este deschis în fiecare miercuri, între orele 16.00-20.00, la Căsuța lui Moș Crăciun.

Copiilor li se pun la dispoziție figurine din turtă dulce pe care trebuie să le decoreze cu pastă de zahăr colorată și comestibilă, precum și cu bomboane de diferite dimensiuni, forme și culori.

Participarea la eveniment este gratuită.

În Căsuța lui Moș Crăciun se desfășoară și alte activități, în funcție de zilele săptămânii: jocuri ale copilăriei – lunea, ateliere de dans – marțea, ateliere de turtă dulce – miercurea, ateliere de animație – joia, ateliere de filme – vinerea, ateliere de jocuri – sâmbăta și ateliere de muzică – duminica.

De luni până joi, Căsuța lui Moș Crăciun este deschisă între orele 16.00-20.00, iar vineri, sâmbătă și duminică ea este deschisă între orele 12.00-20.00.

Festivalul Iernii 2019 este un proiect organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“ și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Acesta se desfășoară în perioada 6 decembrie-12 ianuarie.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *