Pledoarie pentru mișcare, în Parcul Tăbăcărie

La Festivalul Iernii, eveniment organizat în perioada 6 decembrie-12 ianuarie, în Țara Pitcilor din Parcul Tăbăcărie, fiecare zi aduce cu sine  o provocare.

La Căsuța lui Moș Crăciun, provocarea de marți constă în atelierul de dans, unde prichindeii sunt așteptați în intervalul orar 16.00-20.00, pentru a petrece clipe agreabile, pentru a sta departe de tablete, pentru a face mișcare.

„Marțea au loc ateliere de dans în care cei mici, alături de ajutoarele lui Moș Crăciun, elfițe sau personaje de poveste, fac mișcare potrivită vârstei lor, în ritmul muzicii. Atmosfera este una specială, veselia fiind la ea acasă în Căsuța lui Moș Crăciun“, spun organizatorii.

În Căsuța lui Moș Crăciun, prichindeii sunt așteptați și la alte activități dedicate lor, în funcție de zilele săptămânii: jocuri ale copilăriei – lunea, ateliere de turtă dulce – miercurea, ateliere de animație – joia, ateliere de filme – vinerea, ateliere de jocuri – sâmbăta și ateliere de muzică – duminica. Atelierele se desfășoară de luni până joi, între orele 16.00-20.00, și vineri, sâmbătă și duminică, între orele 12.00-20.00.

Participarea la toate aceste evenimente este gratuită.

Festivalul Iernii 2019 este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii „Art Theatre“. Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *