Weekend cu „Cea mai frumoasă soție“, „Gin Rummy“ și „Testosteron“

La final de săptămână, Teatrul de Stat Constanța invită publicul în sala de spectacole, pentru a urmări: „Cea mai frumoasă soție“, „Gin Rummy“ și „Testosteron“.

Comedia bulevardieră „Cea mai frumoasă soție“, de  Eugène Labiche, deschide weekend-ul teatral, vineri de la ora 19.00. Spectacolul are la bază viziunea regizorală și scenografică, precum și ilustrația muzicală semnate de Mihai Constantin Ranin, care împrumută acestei comedii ceva din filmele mut, prin scenografia alb-negru și prin unele momente ce amintesc de celebrele secvențe cu Charlie Chaplin, Stan și Bran.

În distribuția spectacolului se regăsesc actorii: Florina Stănculeț, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Theodor Marcu, Laura Crăciun, Diana Vieriu, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.

Sâmbătă, de la ora 19.00, îndrăgiții actori Liviu Manolache și Nina Udrescu vor juca pe scena tomitană „Gin Rummy“. Un joc de maturitate care le permite celor doi protogoniști să-și etaleze incontestabilele calități actoricești.

Spectacolul „Gin Rummy“, după piesa americanului Donald Coburn, în regia lui Liviu Manolache (care a realizat și ilustrația muzicală) și cu scenografia creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, invită publicul să mediteze la probleme complexe ale existenței, la senectute. Totul sub masca comediei.

Duminică, tot de la ora 19.00, se va juca „Testosteron“, un spectacol de Andrzej Saramonowicz, în regia lui Traian Șoimu, în care toate rolurile sunt jucate doar de actori. În total, șapte actori: Andu Axente, Bogdan Caragea, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Alexandru Medveghi, Marian Adochiței și Remus Archip.

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța – Facebook

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *