„Micuța Dorothy“ participă la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, ediția 44, organizat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“,  se apropie de final. Antepenultimul spectacol din programul său, „Micuța Dorothy“, le este dedicat prichindeilor, în această miercuri, de la ora 11.00.

Este vorba despre un un spectacol creat după celebrul roman pentru copii „Vrăjitorul din Oz“, de Lyman Frank Baum, cu un scenariu semnat de Silvia Kerim, pe muzică de Marius Țeicu și cu o regie semnată de Ștefan Munteanu.

Alături de Micuța Dorothy și prietenii ei, cățelușul Țic-Țic, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Laș, zis și Papanaș, copiii vor călători în Regatul lui Oz, iar drumul până acolo va fi plin de peripeții și de multe învățăminte.

Soliștii spectacolulului sunt: Silvia Simionescu, Maria Cernat, Bogdan Ocheșel, Ștefan Lepădatu Raluca Dărăban, Elena Vâjorel, Garofița Gâdei, Mihaela Ionescu, Daiana Gavrilescu, Adrian Bădilă, Adrian Pîrlea, Laurențiu Severin, Iulia Lepădatu și Georgiana Medeleanu.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului continuă sâmbătă, 24 noiembrie, cu opera „Traviata“ și se va încheia duminică, 25 noiembrie, tot cu o operă verdiană, „Aida“.

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *