Vineri se merge… „Desculț în parc“

În această săptămână, Teatrul de Stat Constanța invită publicul în sala de spectacole, pentru a-l cunoaște pe excentricul don Velasco, cel care în luna februarie, când mercurul din termometre coboară sub zero grade, merge… desculț în parc.

Așadar, vineri, 7 februarie, de la ora 19.00, constănțenii sunt invitați la o comedie romantică americană, „Desculț în parc“, de Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache și cu o scenografie semnată de Eugenia Tărășescu-Jianu.

Nonconformistul domn Velasco va fi interpretat de Liviu Manolache, doamnă Ethel Banks, de Nina Udrescu, iar cuplu de tineri căsătoriți Corrie și Paul Bratter va fi întruchipat de Florina Stănculeț, respectiv Tanu Ștefu. Rolul instalatorului va fi jucat de Gelu ciobanu.

Biletele, la prețuri de 7,5 lei (elevi, studenți, pensionari), 20 lei (balcon), 30 lei (stal) și 40 de lei (lojă), se pot procura de la agenția teatrului, deschisă lunea, între orele 09.00-17.00 și de joi până duminică, între orele 11.00-19.00. Detalii se pot obține la numerele de telefon: 0241.488.247. / 0371.442.592.

Tichetele se pot achiziționa și de pe site-ul mystage.ro, la achiziția online aplicându-se un comision.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *