Invitație la bal mascat sau „O noapte la Veneția“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Iubitorii operetei sunt așteptați duminică, 9 februarie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, să petreacă clipe magice pe nemuritoarele acorduri ale muzicii lui Johann Strauss-fiul.

Vor petrece, începând cu ora 18.30, „O noapte la Veneția“ și vor lua parte la un… bal mascat plin de peripeții, pentru că „La bal mascat, e minunat/ Săruţi când vrei, pe cine vrei/ Şi eşti iertat, de eşti mascat“.

Soliști vor fi: Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Stefan Popov din București, Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheșel, Robert Safta și Iulian Bratu.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Gheorghe Stanciu.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Mario Nikolov din Bulgaria, iar scenografia este realizată de Adriana Urmuzescu. Coregrafia e creată de Mihai Mîndruțiu.

Bilete

Biletele au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi, copii, studenți. Ele se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar și online, dar și online, accesând  www.tnobconstanta.ro/bilete și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Joi și vineri, agenția de bilete a teatrului este deschisă între orele 11.00-17.00. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii evenimentului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *