Concert baroc-romantic, vineri, la Teatrul „Oleg Danovski“. Solist, Sebastian Tegzeșiu

Iubitorii muzicii camerale sunt așteptați vineri, 7 februarie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ la un concert baroc-romantic, susținut de Orchestra de Cameră a instituției.

Solistul serii va fi apreciatul violonist Sebastian Tegzeșiu, cel care va asigura și conducerea muzicală a concertului.

Întâlnirea cu muzica cultă este programată de la ora 18.30.

În program se vor afla lucrări din creația compozitorilor: Antonio Vivaldi – „Anotimpurile“, op.8, Johann Sebastian Bach – Concertul Brandenburgic nr.3 în Sol major și Edvard Grieg – Suita „Holdberg“, op. 40.

Bilete

Biletele au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi, copii, studenți. Ele se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar și online, dar și online, accesând  www.tnobconstanta.ro/bilete și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Joi și vineri, agenția de bilete a teatrului este deschisă între orele 11.00-17.00. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii evenimentului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *