Ultimele zile alături de Zbumzzi

După ce timp de aproape șapte săptămâni a ținut capul de afiș al distracțiilor estivale pentru prichindei, proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, inițiat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, se va încheia pe 25 august.

Așadar au mai rămas doar câteva zile în care cei mici mai pot participa, zilnic, între orele 17.00 și 21.00, la o serie de activități educative și creative.

Pentru cei care vor să mai petreacă alături de tânăra echipă Zbumzzi, organizatorii reamintesc programul evenimentului estival: „Startul la distracție se va da de la ora 17.00 cu un antrenament specific, pentru cele trei ore care vor urma, deoarece, pentru a intra în atmosfera Zbumzzi este nevoie de încălzire. Apoi, între orele 18.00 și 19.00, prichindeii sunt invitați să participe la unul sau mai multe dintre cele cinci ateliere, care se desfășoară concomitent. Este vorba despre atelierele de pictură, teatru, face painting, desene pe asfalt și jocurile copilăriei. După aceea, până vineri inclusiv, prichindeii au parte de două ore de animație, alături de echipa Zbumzzi, formată din tineri frumoși, cei mai mulți dintre ei fiind studenți la Facultatea de Arte din cadrul Universității „Ovidius“.

hip hip zbumzzi

Sâmbătă și duminică, prichindeii vor avea parte doar de o oră de animație, între orele 19.00 și 20.00, deoarece de la ora 20.00, trupa Zbumzzi îi invită, până la ora 21.00, la un spectacol interactiv antrenant, cu mult dans“.

Participarea la toate evenimentele din cadrul proiectului Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ este liberă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *