Spectacole verii, marca Zbumzzi

Sute de prichindei au petrecut luna aceasta în compania Zbumzzi cu activități cultural-educative distractive și cu spectacole de teatru. Copiii se vor mai bucura de momentele din cadrul proiectului „Hip Hip… Cine este Zbumzzi?“ și în această joi, când va avea loc „Căutarea de comori în Ținutul Zbumzzi“, între orele 16.00-18.00 și spectacolul interactiv „Albă-ca-Zăpada“, de la ora 19.30.

Locul de întâlnire este același, Parcul Arheologic Constanța, iar participarea este gratuită!

Spectacolele propuse spre vizionare în fiecare seară de marți, miercuri și joi, după activitățile energice din timpul după-amiezii sunt: „Lumea poveștilor“, un musical pentru copii plin de învățăminte, comedia muzicală „Piatra din casă“, de Vasile Alecsandri și spectacolul interactiv „Albă-ca-Zăpada“.

Până acum toate reprezentațiile s-au bucurat de un mare succes, atât în rândul copiilor, cât și în rândul celor care îi însoțeau, părinți sau bunici.

Proiectul „Hip Hip… Cine este Zbumzzi?“ se desfășoară în perioada 3-26 august și este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *