Culoare și inspirație la atelierele de pictură Zbumzzi

Timp de șapte săptămâni, din 7 iulie până pe 25 august, copiilor din Constanța, dar nu numai lor, le sunt dedicate, zilnic, patru ore cu activități gratuite, culturale și recreative, care se desfășoară între orele 17.00 și 21.00. Printre ele, se află și atelierul de pictură. 

Iată cum descriu organizatorii acest eveniment: „Serile de vară prind culori și forme magice, în fiecare seară, până pe 25 august, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. În acest spațiu dedicat prichindeilor există un loc special în care cei mici sunt încurajați să fie creativi și să-și deseneze emoțiile și trăirile pe coala albă de hârtie. Aici, în fața șevaletelor, micii pictori astern pe hârtie culorile copilăriei. Concentrați asupra activității de creație, ei se bucură să experimenteze emoția desenului în aer liber în cadrul atelierului de pictură inclus în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Acesta este doar unul dintre cele cinci ateliere care se desfășoară zilnic (din 7 iulie până  pe 25 august), în intervalul orar 18.00-19.00. Pentru că echipa Zbumzzi le-a mai pregătit celor mici alte patru ateliere de:  face painting, desene pe asfalt, teatru și jocurile copilăriei. Însă programul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“ este mult mai amplu: înseamnă patru ore de distracție zilnică, între orele 17.00-21.00.

Înainte de ateliere, timp de o oră (17.00-18.00) se fac antrenamente… dansate, iar după ateliere, de luni până vineri, urmează două ceasuri de animație (19.00-21.00).

Programul de sâmbătă și duminică este aproape identic cu cel din timpul săptămânii (17.00-18.00 – antrenament specific și dans, 18.00-19.00 – ateliere de pictură, teatru, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei), numai că animația durează doar o oră (19.00-20.00), deoarece aventura Zbumzzi se mută pe scenă (până la ora 21.00), în cadrul unui spectacol interactiv dedicat celor mici.

Așadar, „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!”. Intrarea e liberă!“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *