Vacanța mare e mai frumoasă alături de echipa Zbumzzi

Vara aceasta, timp de șapte săptămâni, la Constanța se desfășoară un proiect menit să-i determine pe cei mici să cunoască farmecul activităților recreative în aer liber, în compania altor copii. Proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, implementat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța se derulează zilnic, în perioada 7 iulie-25 august, între orele 17.00-21.00, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, intrarea fiind liberă. 

Iată și comunicatul transmis de către organizatori, la finalul celei de-a treia săptămâni „Zbumzzi“:

„Pentru că e vară, pentru că e frumos afară, iar vacanța mare e în toi, e recomandat ca cei mici să petreacă timpul liber în aer liber, în compania copiilor de aceeași vârsta, departe de telefoane, tablete, laptop-uri și alte monitoare.

Pentru cei care doresc să profite la maximum de serile senine de vară, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se desfășoară zilnic (din 7 iulie până pe 25 august), între orele 17.00-21.00, proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“. Un proiect dedicat copiilor, implementat de o echipă formată din tineri frumoși, responsabili, dar și cu multă poftă de… joacă. Ei sunt cei care le propun copiilor zilnic o mulțime de evenimente antrenante, specifice vârstei lor.

Timp de o oră, în intervalul 17.00-18.00, copiii fac antrenamente, în pași de dans, pentru a fi în formă pe parcursul celor patru ore de veselie. Apoi, de la ora 18.00 până la 19.00, se desfășoară concomitent, în trei locuri, cinci ateliere de: teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt și jocurile copilăriei. Este ușor să descoperiți locul unde se derulează aceste activități, după numărul mare de copiii adunați la un loc.

De luni până vineri, între orele 19.00 și 21.00, echipa Zbumzzi face animație cu cei mici. Sâmbătă și duminică, animația durează doar o oră pentru că, de la ora 20.00, trupa Zbumzzi urcă pe scenă, pentru a promova dansul și mișcarea în aer liber.

Dacă patru ore sunt prea puține pentru dans, teatru, joacă, pictat pe șevalet, desenat pe asfalt și face painting, nu e nimic! A doua zi, distracția începe de la capăt. Pentru alte patru ore antrenante, pline de bucurie“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *