Echipa Zbumzzi se mai întâlnește și azi cu prichindeii

Echipa Zbumzzi vine cu vești grozave pentru numeroșii săi fani: proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, inițiat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, pe 7 iulie, care trebuia să se încheie duminică, s-a prelungit cu o zi, până pe 26 august.

Mai mult decât atât, anunțul vine cu altă veste bună:  startul distracției se dă cu o oră mai devreme, de la ora 16.00, așa cum s-a întâmplat și cu o zi înainte, pe 25 august. Ceea ce înseamnă că între orele 16.00 și 21.00, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, vor fi cinci ore de distracție.

„În acest răstimp, copiii sunt invitați la antrenamente specifice pe ritmuri antrenante, la ateliere care le dezvoltă creativitatea (ateliere de teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei), totul asezonat cu multă animație. Alături de ei se vor afla personaje de poveste (Cenușăreasa, Căpitanul Hooks, un Minion, Albă-ca-Zăpada), dar și Catinca, Denisa, Ioana și Loredana. Va fi o seară de poveste, așa cum au fost toate serile la Zbumzzi. Dar această va fi specială, pentru că va fi ultima“, au transmis organizatorii.

Participarea la evenimente e liberă, așa că nu uitați: „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, pentru ultima oară în această vară!

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *