Veselie și baloane multicolore

Trupa Zbumzzi a făcut un frumos obicei din a dărui copiilor, la final de săptămână, dar nu numai, baloane multicolore. Un obicei de care cei mici sunt foarte încântați, așa cum sunt încântați de fiecare dar primit de la inimoasă echipă, în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi“, care a debutat pe 10 august, iar acum se apropie de final.

Așadar, cei care doresc să se mai bucure două zile în compania trupei Zbumzzi sunt așteptați în parcul Casei de Cultură a Sindicatelor, sâmbătă, de la ora 17.00, pentru a urmări „Aventurile lui Nică“ și duminică, de aceeași oră, pentru a participa la show-ul de închidere.

Participarea este gratuită.

Trupa Zbumzzi a poposit până acum în parcurile din cartierul Poarta 6 (10-15 august), Parcul Viitorului (17-23 august), Km. 4-5 (24-29 august) și Gară (31 august-5 septembrie). Parcul de la Casa de Cultură este ultima destinație a caravanei.

Acestea sunt incluse în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi“, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *