Trei seri de comedie, în aer liber, oferite de Teatrul de Stat Constanța

Pentru al doilea weekend consecutiv, Teatrul de Stat Constanța invită constănțenii în parc, sub cerul liber, pentru a urmări un spectacol interactiv și dinamic, dar și o comedie romantică a cărei acțiune se desfășoară chiar într-un parc însă la temperaturi sub 0 grade Celsius.

„Meciul de comedie“, care se va juca vineri și sâmbătă, de la ora 21.30, în Parcul Arheologic (lângă Primărie), este un spectacol interactiv de improvizație în care publicul are un rol principal, deoarece el este cel care decide ce trebuie să interpreteze actorii. Este cel mai nou spectacol din repertoriu având premiera pe 10 iulie.

La cine va ajunge Cupa Improvizatorilor?

Lupta pentru Cupa Improvizatorilor se dă între două echipe: Real Stavrid (Ecaterina Lupu, Florin Aioane, Mirela Pană, Vlad Lință și Remus Archip) și A.C. Biban (Cătălina Mihai, Florina Stănculeț, Lucian Iftime, Ștefan Mihai și Andrei Cantaragiu).

Arbitru-prezentator va fi Andrei Bibire. Acompaniamentul live va fi asigurat de tânărul Mădălin Nicolae Mușat, absolvent al Colegiului Național de Arte „Regina Maria“.

„Meciul de comedie“ îl are ca „regizor-antrenor“ pe Dragoș Muscalu. Scenografia este concepută de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Povești de iubire

Duminică, 19 iulie, de la ora 21.00, publicul este așteptat să vadă comedia romantică „Desculț în parc“, de Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache.

Nonconformistul domn Velasco va fi interpretat de Liviu Manolache, doamnă Ethel Banks, de Nina Udrescu, iar cuplu de tineri căsătoriți Corrie și Paul Bratter va fi întruchipat de Florina Stănculeț, respectiv Tanu Ștefu. În rolul instalatorului va apărea Cosmin Mihale.

Scenografia spectacolului este realizată de Eugenia Tărășescu Jianu.

Intrare liberă, masca obligatorie

Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile – 150 de scaune, și cu respectarea unui regulament pentru prevenirea infectării cu coronavirus. Spectatorii trebuie să poarte măști pe toată durata evenimentului și să păstreze distanța de siguranță. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura corporală nu vor avea acces în zona delimitată pentru public. Vă mulțumim că ne sunteți mereu alături și vă așteptăm cu drag la teatru!“, au transmis organizatorii.

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța – Ionuț Roșu

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *