„Matei, cel mai mare Gulliver“, un spectacol după un text de Gellu Naum, la Teatrul „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ vine cu vești bune pentru micii spectatori: un spectacol nou-nouț, după un text de Gellu Naum,a intrat în repertoriu, „Matei, cel mai mare Gulliver“.

Repetițiile s-au încheiat, rămâne doar ca organizatorii să fixeze data premierei. Dramatizarea și regia spectacolului sunt semnate de Eliza Păuna, scenografia este semnată de Maria Nicola, iar muzica a fost compusă de Claudiu Fălămaș.

Vor da viață personajelor din „Matei, cel mai mare Gulliver“: Alin Potop, Arina Cojocaru, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan și Andrei Stroescu.

Repetițiile s-au desfășurat în perioada 22 iunie-1 iulie 2020, în conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de SARS-Cov-2 / COVID-19 și beneficiind de sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Spectacolul educațional, cu muzică live, dă un aer proaspăt spiritului artistic și este dedicat micuților de la vârsta de 3+. Tema principală se referă la temerile, bucuriile și necunoscutele pe care fiecare micuț le întâmpină în copilărie, totul într-o notă plină de candoare cu acorduri comice și ironice, în același timp, în final personajul principal înțelegând importanța generozității, a prieteniei, a respectului față de cei din jur“, menționează echipa Teatrului „Căluțul de mare“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *