Teatrul de Stat Constanța angajează actori. Ce condiții trebuie îndeplinite

Teatrul de Stat Constanța dorește să-și mărească echipa prin angajarea de tineri actori. Așadar, dacă ai entuziasm, studii superioare de specialitate absolvite cu diplomă de licență în domeniul artistic (Facultatea de Teatru, Artă teatrală, artele spectacolului – actorie) și ai maximum 30 de ani, te poți înscrie în concurs.

Bineînțeles, un rol extrem de important îl au și aptitudinile (dicție, capacitate de improvizație, expresivitate, creativitate, aptitudini muzicale și de dans, constituție atletică, capacitate de lucru în echipă, cultură teatrală), precum și disponibilitate la program de lucru prelungit/flexibil, repartizat inegal, inclusiv sâmbăta și duminica, pentru că, se știe, spectacolele au loc, de obicei, în weekend.

Dosarele pot fi depuse până pe 3 decembrie, la ora 15.00 la Serviciul Resurse Umane din Constanța str. Lahovari nr. 2A.

Cerințele complete le puteți găsi accesând link-ul de pe site-ul  TSC.

Cu acest prilej, echipa TSC a postat un mesaj motivant pe pagina de Facebook a instituției: „Tineri actori… vă așteptăm cu brațele deschise! Avem nevoie de talentul și entuziasmul vostru. Noi vă tentăm cu numele doar câtorva dintre regizorii (confirmați) care vor monta în 2020-2021… Radu Afrim, Tompa Gabor, Vlad Cristache, Alex Mâzgăreanu, Horia Suru, Radu Iacoban, Ada Milea, Bobi Pricop… și mulți alții! Hai la Constanța!“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *