Ultimele două spectacole la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului

Cea de-a 45-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, eveniment organizat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, începând din 27 octombrie, se încheie în această săptămână.

În această seară, de la ora 23 noiembrie, de la ora 18.30, iubitorii operei sunt invitați să urmărească drama nefericitului bufon Rigoletto, de la curtea superficialului duce de Mantua, sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu.

În rolul principal se va afla baritonul Ionuț Pascu din București, delicate Gilda va fi interpretată de soprana Marie Josée Matar din Liban, iar tenorul Doru Iftene îl va întruchipa pe frivolul duce de Mantua. Din distribuția spectacolului mai fac parte: Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Laurențiu Severin, Bogdan Ocheșel, Andrei Băican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Silvia Simionescu și Octavian Minea.

Regia artistică a operei verdiene îi aparține lui Emil Strugaru, scenografia e semnată de Grigore Gorduz, iar coregrafia e realizată de Fănică Lupu-Liești.

„Bărbierul din Sevilla“

Cea de-a 45-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului se va încheia duminică, 24 noiembrie, de la ora 18.30, cu opera bufă „Bărbierul din Sevilla“, de Gioachino Rossini. Spectacolul, sub conducerea muzicală a maestrului Gheorghe va aduce în fața publicului pe:  Ștefan Ignat – București, Smaranda Drăghici, Mihai Irimia – Brașov, Mihnea Lamatic – București, Constantin Acsinte, Gabriela Dobre și Bogdan Ocheșel.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Ștefan Munteanu, iar scenografia este realizată de Eugenia Tărășescu Jianu.

Bilete

Biletele pentru aceste evenimente se găsesc la agenția Teatrului, dar pot fi procurate și online.

Copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Pentru evenimentele din foaier, biletele costă 10 lei, dar copiii, elevii și studenții, pe baza carnetului de elev/ student vizat la zi, au acces gratuit.

Luni, miercuri, joi și vineri, agenția este deschisă între orele 11.00-17.00. În zilele de marți, este închisă. Sâmbătă și duminică, în zilele cu spectacol, agenția funcționează între orele 17.45-18.30. În zilele fără spectacol, agenția va fi închisă. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii spectacolului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.ro/ myticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *