„Seara muzicii lirice românești“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită melomanii tomitani, marți, 15 mai, de la ora 19.00, în foaierul instituției de cultură, la o întâlnire cu muzica autohtonă, sub genericul „Seara muzicii lirice românești“.

Detalii de la eveniment găsiți citind: Cântec românesc şi tradiţie, în familie, la Teatrul „Oleg Danovski“

Evenimentul muzical va aduce în fața publicului constănțean două familii de muzicieni: soprana Nicoleta Ardelean și baritonul Ioan Ardelean, alături de pianista Natalia Gribinic și cornistul Nicolae Gribinic.

În programul serii lirice de la Teatrul „Oleg Danovski“ se regăsesc lucrări din creația unor compozitori români precum: Radu Paladi, Nicolae Bretan și George Ștephănescu.

Pentru evenimentul „Seara muzicii lirice românești“, prețul este de 10 lei. Copiii și elevii, pe baza carnetului de note vizat la zi, beneficiază de intrare liberă.

Tichetele pot fi cumpărate luni, între orele 11.00 și 17.00, de la sediul agenției de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ (intrarea dinspre parc). Pentru acest recital, rezervările telefonice se pot face la numerele de telefon 0723.882.987 sau 0241.481.460, doar în timpul programului menționat mai sus.

seara lirica teatrul oleg danovski

Sursă foto: Facebook – Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *