Teatrul „Căluțul de mare“ participă la Festivalul „Gulliver“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ din Constanța va participa, săptămâna aceasta, la cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver“, care se desfășoară în perioada 14-19 mai, la Galați.

La cel mai longeviv festival de teatru de animație din țară, artiștii constănțeni vor participa cu cel mai nou titlu din repertoriu, spectacolul „Prințesa și broscoiul“, o adaptare după basmul „Prințul fermecat“ scris de Frații Grimm.

Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, coregrafia e realizată de Ionuț-Sergiu Anghel, iar muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu. Scenografia poartă amprenta creativă a cunoscutei și premiatei scenografe constănțene Eugenia Tărășescu-Jianu.

„Prințesa și broscoiul“ de la Teatrul „Căluțul de mare“ din Constanța vor urca pe scena Teatrului Dramatic din Galați vineri, 18 mai, de la ora 10.00.

Din distribuția spectacolului fac parte: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Lică Gherghilescu, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu și Andrei Stroescu.

Spectacolul „Prințesa și broscoiul“ este recomandat pentru etapa de vârstă 4+.

Sursă foto: Facebook – Teatrul „Căluțul de mare“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *