Trei „Povești cu… Scufița roșie“ și „Lebede“, săptămâna aceasta, la Teatrul „Căluțul de mare“

După ce săptămâna trecută cel mai nou titlu din repertoriul Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, „Lebedele“, a avut un număr record de reprezentanții (nouă!), săptămâna aceasta, în programul instituției de cultură se regăsesc doar trei spectacole. Dintre acestea, unul este (ați ghicit), „Lebedele“.

Așadar, săptămâna cu povești începe  miercuri, 17 aprilie, de la ora 10.00, cu o „Poveste cu… Scufița Roșie“, după scenariul, regia și coregrafia lui Valentin Dobrescu și muzica lui Radu Alin Macovei Moraru.

În distribuție se vor afla actorii: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia și Ion Ciolan.

Joi, de la ora 10.00, „Lebedele“ lui Hans Christian Andersen, plăsmuite de scenografa Eugenia Tărășescu-Jianu, sub bagheta regizorală a lui Cristian Mitescu, vor urca din nou pe scena tomitană, pe muzica lui Alexandru Berehoi, pe o coregrafie de Sergiu-Ionuț Anghel.

Vor da viață personajelor de poveste: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu și Rovena Paraschivoi.

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, săptămâna se va termina așa cum a început, adică cu o „Poveste cu… Scufița Roșie“, care va avea două reprezentații, duminică, de la orele 10.00, respectiv 11.30.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *