„Centenarul Marii Uniri. Un veac de muzică românească“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ le-a pregătit melomanilor constănțeni, vineri, 5 octombrie, de la ora 19.00, un concert extraordinar, „Centenarul Marii Uniri. Un veac de muzică românească“, sub bagheta maestrului Tiberiu Oprea.

Vor transpune publicul în atmosfera specială a cântului românesc: sopranele Daniela Vlădescu, Laura Eftimie, Elena Rotari, Ionela Duma și Mihaela Ionescu, mezzosoprana Lucia Mihalache, tenorii Răzvan Săraru, Doru Iftene și Mădălin Băldău, baritonii Marius Eftimie și Bogdan Ocheşel, alături de orchestra şi corul Teatrului „Oleg Danovski“, condus de maestrul Adrian Stanache.

un veac de muzica romaneasca oleg danovski

Biletele pentru acest concert au prețuri de 20, 25, 30 și 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ. Studenții, pe baza carnetului vizat la zi, și pensionarii, pe baza talonului de pensie, vor plăti pe un bilet 15 lei, iar copiii și elevii, cu carnetul de note vizat la zi, vor plăti doar 8 lei.

Agenția de bilete, care se află în incinta Teatrului „Oleg Danovski“ (intrarea principală, din parc) este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00. În zilele de sâmbătă și duminică, atunci când sunt programate spectacole, ea este deschisă în intervalul orar 18.00-19.00, iar marțea este închisă.

un veac de muzica romaneasca oleg danovski

Doar în timpul programului de lucru al agenției se pot face rezervări telefonice la numerele:0723.882.987 și 0241.481.460.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *