„Nabucco“, la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului

Cei care nu și-au făcut încă planuri pentru această duminică sunt așteptați astăzi, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, pentru a asculta și vedea povestea nesăbuitului rege al Babilonului, Nabucodonosor, pe muzica lui Giuseppe Verdi.

Spectacolul „Nabucco“, cu baritonul Ionuț Pascu în rolul titular, este programat de la ora 18.30, fiind inclus în cadrul celei de-a 44-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului. Cei interesați pot să-și mai achiziționeze bilete și azi, în intervalul orar 17.45-18.30.

Din distribuția faimoasei opere verdiene mai fac parte: soprana Madeleine Pascu din București, în rolul temutei Abigaille, basul Orest Pîslariu, tot din capitală, în rolul bătrânului preot Zaccaria, tenorul Doru Iftene, care îl va întruchipa pe Ismaele și soprana Stela Sîrbu, care va fi Fenena.

În distribuțe se mai regăsesc basul Constantin Acsinte, tenorul Mădălin Băldău – debut și soprana Mihaela Ionescu.

La pupitrul orchestrei se va afla maestrul Gheorghe Stanciu.

Biletele pentru acest spectacol au prețuri cuprinse între 25 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Studenții, pe baza carnetului de note, și pensionarii, pe baza cuponului de pensie, vor plăti 15 lei pe un tichet. Pentru copii, inclusiv pentru elevii de gimnaziu și de liceu, prețul unui bilet este de doar 8 lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *